Kaspersky Lab lansează Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux

Sunday, July 17, 2011

Kaspersky Lab anunţă lansarea soluţiei business Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux, care combină toate funcţionalităţile versiunii anterioare de Kaspersky Anti-Virus 5.7 for Linux cu cele ale Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Samba.
Administrarea produsului este realizată prin intermediul unei interfeţe grafice intuitive, care este pe deplin compatibilă cu ecosistemele desktop Gnome şi KDE. De asemenea, parametrii programului pot fi configuraţi şi din fereastra de comandă (command line). Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux face parte din linia de soluţii de securitate dedicate companiilor şi poate fi integrată în infrastructura de securitate a organizaţiei. Aceasta este compatibilă cu toate distribuţiile de Linux, atât pe 32, cât şi pe 64 de biţi.
Funcţionalităţi-cheie
Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux oferă protecţie completă staţiilor de lucru care operează pe sisteme Linux, datorită următoarelor inovaţii:
•   Soluţia include noul motor antivirus – Kaspersky Anti-Virus Engine 8.0 –, un modul de analiză euristică şi suport pentru dezinfectarea fişierelor stocate în arhive.
•   Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux neutralizează cu succes ameninţările informatice care ţintesc sistemele de operare Linux, precum şi pe cele care atacă platformele Windows şi Mac OS X. Astfel, suita oferă protecţie completă întregii reţele a companiei, care include şi staţii de lucru care nu operează numai pe Linux.
•   Noul produs include consola Kaspersky Administration Kit 8.0, o interfaţă centralizată de management care oferă posibilitatea administrării de la distanţă, vizualizarea de rapoarte şi modificarea politicilor globale de securitate.

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP