Efectuarea unei instalări curate de Windows XP

Friday, February 11, 2011

O instalare curată se referă la eliminarea tuturor datelor de hard disk prin repartiţionarea şi reformatarea sa, apoi reinstalarea sistemului de operare şi a programelor pe un hard disk gol (curat). Pentru mai multe informaţii despre lucrurile importante de ştiut înainte de a partiţiona şi a formata hard diskul şi despre cum se partiţionează şi se formatează hard diskul utilizând programul de instalare Windows XP, faceţi clic pe numărul următor pentru a vedea articolul din Baza de cunoştinţe Microsoft:
313348 Cum se partiţionează şi formatează un hard disk în Windows XP (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru a efectua o instalare curată de Windows XP, urmaţi aceşti paşi:

  1. Creaţi copii de rezervă pentru toate informaţiile importante înainte să efectuaţi o instalare curată de Windows XP. Salvaţi copiile de rezervă într-o locaţie externă, cum ar fi un CD sau un hard disk extern.
  2. Porniţi computerul de pe CD-ul Windows XP. Pentru aceasta, introduceţi CD-ul Windows XP în unitatea de CD sau DVD, apoi reporniţi computerul.
    Notă Pentru a porni computerul de pe CD-ul Windows XP, setările BIOS de pe computer trebuie să fie configurate pentru aceasta.
  3. Când apare mesajul „Press any key to boot from CD”, apăsaţi orice tastă pentru a porni computerul de pe CD-ul Windows XP.
  4. În ecranul Welcome to Setup, apăsaţi ENTER pentru a porni instalarea Windows XP.
  5. Citiţi Termenii licenţei pentru software Microsoft, apoi apăsaţi F8.
  6. Urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a selecta şi formata o partiţie unde doriţi instalarea Windows XP.
  7. Urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a parcurge instalarea Windows XP.
Dacă aţi instalat cu succes Windows XP, aţi terminat. Dacă aceşti paşi nu v-au ajutat să instalaţi Windows XP, continuaţi cu secţiunea „Paşii următori”

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP