Upgrade la Windows XP

Saturday, February 12, 2011

Această secţiune descrie cum să faceţi upgrade la Windows XP din Windows 98, Windows Millennium Edition şi Windows 2000 Professional.
Notă Din Windows 2000 şi Windows 2000 Professional nu se poate face upgrade decât la Windows XP Professional. Nu este posibil să faceţi upgrade de la Windows 2000 la Windows XP Home.
Important Înainte să începeţi procesul de upgrade, contactaţi producătorul computerului pentru a obţine cele mai recente upgrade-uri de BIOS pentru computer,
apoi instalaţi upgrade-urile. Dacă actualizaţi BIOS-ul după ce faceţi upgrade-ul computerului, poate fi necesară reinstalarea Windows XP pentru a beneficia de caracteristici precum suportul ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) din BIOS. Dacă este posibil, actualizaţi firmware-ul pentru toate dispozitivele hardware înainte să începeţi upgrade-ul.
Se recomandă să vă deconectaţi de la Internet în timpul instalării. Acest pas nu este necesar, dar deconectarea de la Internet în timpul instalării ajută la protejarea computerului. Pentru protecţie suplimentară, se recomandă şi să activaţi paravanul de protecţie din Microsoft Internet Explorer. Pentru mai multe informaţii, consultaţi subiectul „Activarea sau dezactivarea paravanului de protecţie al conexiunii la Internet” din ajutorul pentru sistemul Windows. Pentru mai multe informaţii privind modul de pregătire al Windows 98 sau Windows Millennium Edition pentru un upgrade la Windows XP, faceţi clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul din Baza de cunoştinţe Microsoft:
316639 Cum se pregăteşte Windows 98 sau Windows Millennium Edition pentru upgrade-ul la Windows XP
Pentru a face upgrade la Windows XP, urmaţi aceşti paşi:

  1. Porniţi computerul, apoi introduceţi CD-ul Windows XP în unitatea de CD sau DVD.
  2. Dacă Windows detectează automat CD-ul, faceţi clic pe Instalare Windows pentru a porni Expertul de instalare Windows XP.
    Dacă Windows nu detectează automat CD-ul, faceţi clic pe Start. Apoi, faceţi clic peExecutare. Tastaţi următoarea comandă, apoi faceţi clic pe OK: literă unitate CD:\setup.exe
  3. Când vă este solicitată selectarea unui tip de instalare, selectaţi Upgrade (setarea implicită), apoi faceţi clic pe Următorul.
  4. Urmaţi instrucţiunile de pe ecran pentru a termina upgrade-ul.
Dacă aţi făcut upgrade la Windows XP cu succes, aţi terminat. Dacă aceşti paşi nu v-au ajutat să faceţi upgrade la Windows XP, continuaţi cu secţiunea „Paşii următori”

0 comments:

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP